Προιόντα

Τα έπιπλα της Living Sofa κατασκευάζονται με άριστη ποιότητα  υλικών και καλύπτονται με 5ετή εγγύηση. Οι όροι της εγγύησης βρίσκονται εδώ.
Οι καναπέδες μας είναι ελληνικής κατασκευής και έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Για τον σκελετό χρησιμοποιείται ξύλο οξυάς και λεύκας. Για τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης χρησιμοποιείται αφρός σε διάφορες πυκνότητες. Χρησιμοποιούμε υφάσματα ελληνικών εταιριών και προέλευση Ιταλίας με πολύ καλή ποιότητα και άριστες συνθέσεις στη σύνθεσή τους.
Εάν η παράδοση της παραγγελίας σας είναι εντός Θεσσαλονίκης τότε δε χρεώνεται η μεταφορά. Εάν κριθεί απαραίτητη η χρήση ειδικού μηχανήματος ανύψωσης/γερανού τότε αυτό χρεώνεται και η τιμή του εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση μεταφορικών για το οποίο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε στο κατάστημά μας.
Τα προιόντα της εταιρίας μας παραδίδονται σε πολύ καλούς χρόνους. Οι καναπέδες, οι πολυθρόνες, τα κρεβάτια μας παραδίδονται σε περίπου 15-20 ημέρες από τη στιγμή που θα τα παραγγείλετε.